Kundtjänst

Snabb svarstid

Våra erfarna filterkonsulter sitter redo att hjälpa dig på mail och telefon. Tveka inte att kontakta oss för råd och vägledning kring filterbyte i ditt ventilationssystem. 

Du kan alltid skicka ett mail till oss där du beskriver ditt problem eller din fråga. Vi strävar efter att besvara alla mail inom en arbetsdag.

Du är alltid välkommen att ringa!

Tlf: 084-031 22 66
E-mail: info@filterhuset.se

Telefontider:
Man - tors kl. 12.30 - 15.00
Fre kl. 9.00 - 12.00

30 dagar returrätt

Hos Filterhuset är du garanterad en bra och trygg upplevelse på nätet. 

Du har alltid 30 dagars full returrätt. Returfrakten står vi för. I ditt paket finner du en retursedel med förbetalt porto. Det enda du behöver göra är att returnera ditt paket, så ordnar vi resten. 

Kom ihåg: Paketet ska lämnas in för retur hos samma ombud som du hämtade ut din beställning hos, antingen Postnord. Du hittar en kvittering för returpaketet tillsammans med din retursedel. Behåll kvittot på när du skickat ditt paket som ett bevis på när paketet lämnades in. 

Kom ihåg att alltid upplysa oss om orsaken för returen samt ditt ordernummer. Vid återbetalning återgår pengarna automatiskt till ditt kreditkort.

Om filterhuset.se

Filterhuset.se är Danfilters webbshop med expertis inom privat bostadsventilation. Vårt kompletta filtersortiment täcker alla märken och modeller. 

Alla produkter är danskproducerade kvalitetsfilter i enlighet med gällande EU-standarder.

Filterhuset
Genvägen 1
231 62  Trelleborg,
Sverige

Trustpilot

Vi strävar efter att du ska få en bra upplevelse på Filterhuset.se. Först när både pris, kvalitet och service stämmer överens är vi nöjda – för då vet vi att du också är det. 

Tack vare våra duktiga och engagerade medarbetare lyckas vi oftast med den balansen. Vi uppmanar alla våra kunder att dela deras köpupplevelser på Trustpilot. Här kan du läsa alla rosande ord som våra nöjda kunder har delat med sig av.

Skulle du känna att vi inte lever upp till dina förväntningar är du varmt välkommen att höra av dig. Vi rättar alltid till våra fel och vi sätter pris på öppen och ärlig feedback. På så sätt löser vi problem som uppstår, så att alla blir nöjda, och undviker att andra får samma otursamma upplevelse. 

Vi älskar våra kunder – och det tror vi märks. 

Vi ser till att du blir nöjd in i minsta detalj. Därför tillåter vi oss att kalla oss själva för Sveriges ledande filterbutik!

Det säger våra kunder

keyboard_arrow_up
menu