Här har du ett filter ska smörjas på!

När vi pratar om filter är det vanligtvis de filter som hör till ditt ventilationssystem. Men idag handlar det lika mycket om UV-filter applicerar på huden för att undvika solens skadliga strålar.
Därför har vi köpt in ett stort parti solskyddsmedel från Derma, som vi delar ut GRATIS med alla beställningar över 300 kr.

Och det kommer mer....

Naturligtvis får du också fri frakt vid köp över 400 kr och 10% rabatt vid köp över 750 kr.

Så beställ nu - och njut av sommarledigheten med gott samvete så du vet att filtren i ditt system är nya, rena och redo att hålla hela vägen till hösten.

Om du beställer senast den 4. juni får du Dermas testvinnande solskyddskräm SPF 15 200ML tillsammans med beställningen. Värde 135 kr.

Det finstilta: Erbjudandet gäller från 26 juni till 4 juli eller så långt lagret räcker. 1 st Dermas testvinnande solskydd SPF 15 200ML ingår i alla beställningar över 300 kr. Dessutom får du fri frakt vid köp över 400 kr. och 10% rabatt på din beställning vid köp över 750 kr. Vi räknar med att ha extra mycket att göra under kampanjen, så leveransförseningar kan förekomma. Vi lovar att jobba hårt för att skicka din beställning så snabbt som möjligt.

Vi önskar dig och din familj en underbar sommar - med ett nytt och rent filter i anläggningen och ett bra och säkert filter på huden.

Hitta ditt filter här

Registrering för nyhetsbrev

3 säkra tecken på att ditt filter ska byta ut

Du kan lätt hålla koll på om just ditt filter behöver bytas ut:

Ditt filteralarm lyser på panelen

light-bulb-shine

Du har imma på innersidorna av rutorna på morgonen

smart-house-window

Ventilationssystemet låter eller vibrerar mer än normalt

music-ear

Hur ofta ska du byta ditt filter?

Hur ofta du ska byta filter beror på:
- Miljön/omgivningen runt bostaden
- Vilken filterklass du har installerat i ditt system

Som utgångspunkt rekommenderar vi att du byter dina Standardfilter var tredje månad och de finare filtren var sjätte månad. Du bör dock kontrollera dina filter kontinuerligt och du kan eventuellt behöva mäta partikelnivån för att vara säker på att skadliga partiklar inte tar sig in i bostaden. Våra Kolfilter avlägsnar dåliga lukter, och kolfiltrets livslängd beror till stor del på kvaliteten på luften omkring bostaden. Om det börja lukta illa är det ett tecken på att det är dags att byta ut kolfiltret.

Det är ytterst viktigt att komma ihåg att byta filter regelbundet eftersom ett mättat filter inte kan filtrera luften som kommer in i bostaden. Ett mättat filter är därför inte till någon nytta och kan i värsta fall leda till att svamp eller mögel bildas i din bostad - ett stort problem för dig och din familj. Därför rekommenderar vi alltid att du byter filter regelbundet och använder sunt förnuft.

Vad gör ett filter för ditt inomhusklimat?

Ett ventilationsfilter är ett filter mellan luften utanför din bostad och luften inomhus. Även om du inte alltid kan se eller känna det på lukten så är utomhusluften förorenad med skadliga partiklar. Dessa partiklar kan komma från trafik, kaminer, sjöfart eller industri.

Eftersom vi är inomhus ca. 80% av vår vakna tid är det viktigt att ha ett bra inomhusklimat i hemmet och på arbetsplatsen. För att garantera att vi inte utsätts för skadlig partikelförorening under 80% av vår vakna tid bör du överväga att ha ett fint filter permanent installerat i ditt ventilationssystem. Endast med ett filter i ditt system kan du vara säker på att få ett hälsosammare och renare inomhusklimat i ditt hem, skyddat från föroreningar utifrån.

Under våra filterklasser kan du hitta det filter som passar dina behov - inte alla filter är lika bra på att hålla skadliga partiklar ute.

Hittade du inte vad du sökte?

Är du fortfarande osäker på vilket ventilationssystem du har monterat i ditt hem eller har du svårt att välja vilken filtertyp du ska använda? Då är du välkommen att kontakta Filterhusets Kundtjänst. Vi finns redo att hjälpa dig med dina eventuella frågor.

Kontakta oss

Adress

Retur
Genvägen 1, 231 62 
Trelleborg, Sverige

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Öppettider

Kundtjänst telefon:
Mån - fre kl. 10.00 - 12.00

Hittade du inte vad du sökte?

Är du fortfarande osäker på vilket ventilationssystem du har monterat i ditt hem eller har du svårt att välja vilken filtertyp du ska använda? Då är du välkommen att kontakta Filterhusets Kundtjänst. Vi finns redo att hjälpa dig med dina eventuella frågor.

Kontakta oss

Adress

Retur
Genvägen 1, 231 62 
Trelleborg, Sverige

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Öppettider

Kundtjänst telefon:
Mån - fre kl. 10.00 - 12.00

keyboard_arrow_up
menu