Nibe filter

Hos Filterhuset hittar du ett brett sortiment av danska högkvalitativa Nibe filter till ditt Nibe ventilationssystem. Våra Nibe filter tillverkas och skickas från vårt lager i Farum, Danmark och upprätthåller alla Nibes specifikationer, vilket är din garanti att filtret passar till ditt ventilationssystem. Få dessutom professionella råd och vägledning här på sidan om när du bör byta Nibe filtret samt vilken filtertyp du ska välja. Filterhuset är experter inom inomhusklimat och är djupt passionerade att säkra dig ett sunt och friskt inomhusklimat, med filter av högsta kvalitet.

Nibe filter

Hos Filterhuset hittar du ett brett sortiment av danska högkvalitativa Nibe filter till ditt ventilationssystem. Våra Nibe filter tillverkas och skickas från vårt lager i Danmark och upprätthåller alla Nibes specifikationer, vilket är din garanti att filtret passar till ditt system. Filterhuset är experter inom inomhusklimat och är djupt passionerade att säkra dig ett sunt och friskt inomhusklimat.

Veissmann logo

Hitta ditt filter här

Vägen till det rätta filtret

Följ denna snabba guide för att hitta det filter du saknar.

1. SYSTEM
För att hitta rätt filter till ditt system ska du börja med att ta reda på vilken systemtillverkare du har. Detta går alltid att se på ditt system, i form av en logga eller liknande.

buildings-1

2. SYSTEMMODELL
Därefter ska du ta reda på vilken modell ditt system är. Denna information framgår på systemet, i form av till exempel ett informationsklistermärke.

paragraph-two-column

3. FILTERTYP
Till sist ska du bestämma dig för vilken typ av filter du vill ha i ditt system. Läs mer om vilket filter som passar bäst för dig samt skillnaden mellan de olika filtren här.

single-neutral-actions-question

Vägen till det rätta filtret

Följ denna snabba guide för att hitta det filter du saknar.

1. SYSTEM

buildings-1

2. SYSTEMMODELL 

paragraph-two-column

3. FILTERTYP

single-neutral-actions-question

Vilket Nibe-filter ska jag välja?

Vilket Nibe filter du bör montera i ditt Nibe-system beror på miljön runt omkring din bostad och vilka krav och önskemål du har gällande inomhusklimatet i din bostad. Vi har ett stort utbud av filter från Nibe Fighter 100-640 men erbjuder även andra modeller.

Det är stor skillnad på våra olika filtertyper. Ett Standardfilter är ett grovfilter i filterklassen G4. Det ser till att ditt Nibe-ventilationssystem är fritt från damm och smuts. Våra finare filter, som t.ex. Pollenfiltret, filtrerar utöver damm och smuts även bort de skadliga partiklarna och håller samtidigt ditt inomhusklimat rent och hälsosamt för dig och din familj. 

Vi rekommenderar alltid att du monterar ett finare Nibe filter i ditt system.

Nibe filterbyte

Hur ofta du bör byta dina Nibe filter beror på vilken typ av filter du har valt att montera i ditt Nibe-system, eftersom det är stor skillnad på olika filtertyper och när de ska bytas. 

Om du har monterat ett finare filter, t.ex. vårt Pollenfilter, bör du byta ditt Nibe filter var 6:e månad. Om du däremot har monterat vårt Standardfilter bör du byta det var 3:e månad. Detta är vad vi rekommenderar för att du hela tiden ska ha ett hälsosamt inomhusklimat. Det är nödvändigt att du ser efter dina filter regelbundet, eftersom föroreningar utifrån kan påverka Nibe filtrets livslängd. 

Ett rent och hälsosamt inomhusklimat är av stor vikt för dig och din familjs hälsa och välmående. Det finns ett stort utbud av ventilationssystem och filter på marknaden. Vi har full förståelse för att det kan vara svårt att orientera sig kring vilken typ av ventilationsfilter som är rätt för just er bostad. Om du har ett Nibe ventilationssystem installerat kan du vara säker på att du hittar ett Nibe filter som passar till ditt system i vårt breda sortiment. Du är alltid säkrad hög dansk kvalitet, som garanterar att alla våra Nibe filter alltid passar i storleken, då de följer Nibe’s specifikationer gällande mål, material och kvalitetsstandard.

Få hjälp med att välja ditt Nibe filter

Har du frågor eller är i behov av hjälp med att välja rätt Nibe filter till ert hem, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är ledande experter gällande Nibe anläggningar och Nibe filter och har ett av de största utbuden av kvalitetsfilter till i stort sett alla ventilationssystem som finns.

Här kan du söka på vårt stora utbud av filter, till i stort sett alla ventilationssystem. Tryck bara på märket du ska ha tag i, så visas alla olika modeller upp.

Vi hjälper dig gärna via tlf. 03-130 88 082 eller mail info@filterhuset.se

Välj dit system

Vi erbjuder alla Nibe filter som garanterat passar till ditt Nibe ventilationssystem. Nedan finner du en översikt av våra filter, från Nibe Fighter:


Nibe filter experter

Filterhuset har under många år varit marknadsledande filterexperter och tillverkare av filter. Vi har lång erfarenhet efter många år som utvecklare, tillverkare och försäljare av danska kvalitetsfilter. 

När du handlar på Filterhuset så handlar du hos marknadsspecialister. Detta innebär att du alltid kan vara säker på att Nibe filtret du får från oss är av hög kvalitet, bra för miljön och tillverkad med hänsyn till ditt system och inomhusklimat. På Filterhuset vill vi inte bara tillverka filter, utan vi önskar även att kunna förbättra våra kunders inomhusklimat.

Därför ska du köpa ditt Nibe filter hos oss

Vår passion för ett hälsosamt inomhusklimat avspeglar sig tydligt i kvalitén på våra Nibe filter. Vi kompromissar aldrig med kvalitén och får därför alla våra filter producerade i vår egen fabrik i Danmark, där allt kontrolleras in i minsta detalj.

Det betyder att vi alltid har varorna i lager och kan garantera snabb leverans till våra många trofasta kunder. För oss är service av högsta prioritet och du kommer förstå varför när du tar emot ditt Nibe filter från oss. Vi eftersträvar att endast sälja produkter med lång hållbarhet till skarpa priser. 

Har du fortfarande funderingar kring vilket Nibe filter som passar ditt behov? Tveka inte att kontakta oss - vi hjälper dig gärna!

Hittade du inte vad du sökte?

Är du fortfarande osäker på vilket ventilationssystem du har monterat i ditt hem eller har du svårt att välja vilken filtertyp du ska använda? Då är du välkommen att kontakta Filterhusets Kundtjänst. Vi finns redo att hjälpa dig med dina eventuella frågor.

Kontakta oss

Adress

Retur
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Öppettider

Kundtjänst telefon:
Man - tors kl. 12.30 - 15.00
Fre kl. 9.00 - 12.00

Hittade du inte vad du sökte?

Är du fortfarande osäker på vilket ventilationssystem du har monterat i ditt hem eller har du svårt att välja vilken filtertyp du ska använda? Då är du välkommen att kontakta Filterhusets Kundtjänst. Vi finns redo att hjälpa dig med dina eventuella frågor.

Kontakta oss

Adress

Retur
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Öppettider

Kundtjänst telefon:
Man - tors kl. 12.30 - 15.00
Fre kl. 9.00 - 12.00

keyboard_arrow_up
menu